Flutastic » Dwarsfluitles

Dwarsfluitles

Of je nu 5, 50 of 80 jaar bent, je bent nooit te oud om te starten met het leren dwarsfluit spelen.

Bij Flutastic werk ik met speciale dwarsfluiten voor kinderen die nog niet groot genoeg zijn voor een “normale” dwarsfluit. Deze dwarsfluit wordt een Loop-fluit genoemd. Dit is een volledige fluit met alles er op en eraan alleen is het kopstuk anders waardoor hij korter wordt. Dit gaat niet ten koste van de klank en houding. Zo kunnen kinderen al vanaf 5 jaar starten met fluit leren spelen op een echte fluit.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je ooit al wel fluit hebt gespeeld en dat weer op wil pakken. Ook hier biedt Flutastic de mogelijkheid voor.

Bij Flutastic werk ik leerling-gericht. Dit betekent dat ik als docent bij elke leerling kijk wat de beste methode is om mee te werken. Ik werk voor beginners met de methode “Easy Steps”. Dit is een degelijke methode waarin alles op een leuke manier aan bod komt. Naast de methode kan een leerling extra lesmateriaal krijgen om zo specifieker en doelgerichter te kunnen werken. Voor elke leerling kan dit extra lesmateriaal anders zijn.

Bij Flutastic is het ook mogelijk om landelijk erkende examens af te leggen.

Wil je meer weten over dwarsfluitles? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ook is het mogelijk om een proefles te volgen.

Geef een reactie