Start nieuwe seizoen

Flutastic

De zomervakantie zit er weer op. Zes weken lang zonder muziekles. Tenminste… voor degene die de fluitverslaving het hoofd konden bieden en niet mee zijn geweest op dwarsfluitkamp of zelfs de fluit mee hebben genomen op vakantie, want ja, ook die leerlingen heb ik!

En dan nu de opstart van het nieuwe schooljaar. Roosters maken, nieuwe lessen ontwikkelen, nieuwe plannen verder uitwerken… Wat staan er weer veel leuke dingen te gebeuren!

Flutastic heeft een eigen lespraktijk. Ook werk ik samen met Muziekvereniging Semper Crescendo in Reek waar ik muziekles geef op de basisschool, de fluitopleiding doe en het opleidingsorkest dirigeer. Maar nieuw dit schooljaar is de samenwerking met Get Vibes Music Academy.

Degene die mij persoonlijk kennen, weten hoe gek ik ben op nieuwe ontwikkelingen, nieuwe plannen en grote gave ideeën. En hoe goed past Get Vibes daarbij!

Voor Get Vibes ga ik in ieder geval muzieklessen geven op een BSO. Kinderen kunnen zich inschrijven voor deze lessen. Vorig jaar was de pilot en dit was al een groot succes. Dit jaar worden de plannen verder uitgediept en zal ik op een andere wijze deze muzieklessen vormgeven. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen zal de groep zelfs in twee groepen verdeeld worden zodat elke leerling voldoende individuele aandacht kan krijgen.

Naast de lessen op de BSO geef ik ook instrumentlessen. En niet de traditionele lessen, maar lessen gecombineerd met een online programma waarbij leerlingen thuis oefenen en hun huiswerk via audio kunnen insturen. Heel interessant concept om me in te verdiepen. Leuk om weer bezig te kunnen zijn met vernieuwende methoden.

Maar naast al die gecontinueerde lessen zullen er ook extra activiteiten georganiseerd worden als workshops fluit en fluitdagen. En draai ik mee in projecten op de basisschool waarbij we bijvoorbeeld in het voorjaar een week lang een basisschool op z’n kop gaan zetten met een gigantisch mooi en groot project ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van die basisschool.

Hou mijn website (en facebook pagina) dus goed in de gaten als je op de hoogte wil zijn van al dit leuks!

Naast Get Vibes zit er nog meer in de pen, maar daarover later meer…..